Külföld

Meghan Markle és férje, Harry herceg aligha karácsonyozik együtt a királyi családdal

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2022. november 13. 13:30

Pedig Károly király meghívta őket a norfolki magánbirtokára, hogy az anyakirálynőt két hónappal ezelőtt eltemető család töltse együtt a szeretet ünnepét.

Nagy valószínűséggel idén nem ünnepli együtt Jézus Krisztus születését a brit királyi család, értesült a Daily Mail. Harry herceg és felesége, Meghan Markle ugyanis várhatóan nem csatlakozik a királyi családhoz a királynő nélkül töltött első karácsonyon.

A brit bulvárlap úgy tudja, Károly király meghívta Meghant és Harryt norfolki magánbirtokára, Sandringhambe, de a királyhoz közel álló forrásuk azt mondta: „Nem valószínű, hogy eljönnek”. 

A királyi család 1988 óta Sandringhamben tölti a karácsonyt és az újévet, a mostani lesz az első alkalom, hogy Károly rendezi meg a karácsonyi családi összejövetelt.

A Daily Mail szerint a walesi herceg és hercegnő részt vesz majd a közösen tartott ünnepen, Vilmos és Kate a közeli Anmer Hallban szállnak meg, abban az otthonban, amelyet a királynőtől kaptak. Várhatóan a család többi tagja is csatlakozik a királyhoz és a királynéhez, akik karácsony reggelén misével kezdik majd a napot. A királyi családon belül valószínűleg lesznek olyanok, akik fellélegeznek, ha királyi családdal nem túl felhőtlen viszonyt ápoló Harry és amerikai felesége tényleg távolmaradnak a közös karácsonyozástól, írja a lap.

Nyitókép: Harry herceg és Meghan Markle színésznő esküvőjük után, 2018. május 19-én – Fotó: Neil Hall / MTI/EPApool

#Külföld#harry herceg#meghan markle#karácsony#egyesült királyság

Címlapról ajánljuk