Külföld

„Anya, beszorultam!” – tűzoltók mentették ki a vécészűkítőbe szorult kétévest

rtl.hurtl.hu

2022. november 5. 6:49

A tűzoltók szirénázva érkeztek ki a házhoz, a környéken élő gyerekek legnagyobb boldogságára. 

Szokatlan feladatra riasztották kedden az angliai Tyne and Wear megye tűzoltóit, akiknek egy kétéves kislányt kellett megmenteniük, aki beleszorult egy vécészűkítő ülőkébe, amit nyakékként próbált meg viselni. A tűzoltókat a kislány 16 éves nővére hívta ki a házhoz, miután a kislány 37 éves édesanyja sehogy sem tudta kiszabadítani a kisgyereket, és kezdett pánikba esni.

A tűzoltóság közlése szerint Kay Stewart akkor vette észre, hogy mi történt, amikor meghallotta Harper nevű kislánya kétségbeesett, fürdőszobából érkező kiabálását:

Anya, beszorultam!

Amikor odarohant, azt látta, hogy kislánya nyakán rajta van a vécészűkítő, és az nem jön le. Az anyuka mindent megpróbált, hogy leszedje, de egy módszerrel sem járt sikerrel. Még a szomszédokat is megkérdezte, hogy van-e olyan szerszámuk, amivel le tudná vágni róla a szűkítőt, de úgy érezte, hogy egyedül nem tudná átvágni a műanyagot.

Harpert végül a házhoz percek alatt kiérkező tűzoltók szabadították meg az ülőkétől. Kay Stewart – akinek négy lánya és két fia van – elmondta:

Szirénázva, villogva érkeztek meg, a gyerekek imádták.

A tűzoltóknak sikerült úgy megnyugtatniuk a kislányt, hogy mozdulatlanul hagyta, hogy kis szerszámokkal lehámozzák róla az ülőkét.

Elképesztő volt, hogy milyen gyorsan leszedték róla, Harper egy nagy ölelést adott a tűzoltóknak utána.

„Anya, beszorultam!” – tűzoltók mentették ki a vécészűkítőbe szorult kétévest
Fotó: TWFRS

Nyitókép: twfire

 

#Külföld#kislány#kisgyerek#tűzoltóság#vécéülőke#vécészűkító#vécé#bili#wc szűkítő#beszorult#mentés

Címlapról ajánljuk