Külföld

Elítélték a testépítőt, aki szexuális bántalmazással fenyegette a kutyáját egy rendőrautó hátsó ülésén

rtl.hurtl.hu

2022. november 4. 18:13

Fojtogatta az állatot és a rendőröknek is nekiment.

Bűnösnek találták a bíróságon azt a 33 éves testépítőt, aki egy kutya szexuális bántalmazásával fenyegetőzött, és fojtogatta az állatot egy rendőrautó hátsó ülésén – írta a Manchester Evening News.

2020. augusztus 4-én Angliában, a Cheshire megyei Congletonban családon belüli erőszak miatt hívták ki a rendőröket: a férfi, Michael McCormack azt állította, hogy partnere bántalmazta. A rendőrök felajánlották neki, hogy elviszik testvéréhez, ő pedig magával vitte kutyáját is.

A rendőrök szerint a férfi kezdetben szelíd volt, és sajnálkozott a történtek miatt. Útközben azonban egyre agresszívabb lett, és összefüggéstelenül kezdett beszélni. A kutya is izgatottá vált és morogni kezdett.

A rendőrök hátra nézve azt látták, hogy McCormack a nyakánál szorongatja az állatot, ami egyre nehezebben lélegzett. Az egyik rendőr elvette a kutyát a férfitól, aki ezután megpróbált a hátsó ülésről előre férkőzni.

Sokkal nagyobb volt nálam, egy testépítő. Próbáltam az ülésén tartani, de nehéz volt

– mondta a rendőr, aki szerint McCormack a kutyához beszélve olyan kijelentéseket tett, hogy szexuálisan bántalmazni akarja a rémült állatot.

A rendőrök arra kényszerültek, hogy megálljanak, kiszálljanak és spray-vel ártalmatlanítsák a férfit, hogy megbilincselhessék, miközben erősítést kértek. Úgy vélik, a férfi drog hatása alatt állhatott.

McCormack a tárgyalásán nem volt jelen, távollétében ítélték el, miután a bíróság hitelesnek és következetesnek találta a rendőrök vallomását.

Nyitókép (illusztráció): E+ / Getty Images

#Külföld#állatkínzás#kutya#fojtogatás#egyesült királyság#testépítő#rendőrautó

Címlapról ajánljuk