Külföld

Egy brit nő megevett egy szem kesudiót a Lidl-ben, megvádolták, hogy lop

rtl.hurtl.hu

2022. november 3. 18:18

A nő meg akart róla győződni, hogy a kesudió nem avas, ezért kóstolta meg. 

Egy brit ápolónő azt állítja, hogy lopással vádolták meg a Lidlben, miután megevett egyetlen szem kesudiót – írja a Metro.

Anna Bagot azért kóstolta meg a kesudiót, hogy tesztelje a minőségét, és megbizonyosodjon arról, hogy az nem avas. 

A 60 éves ápolónőt azonban tetten érte az egyik alkalmazott, és azt mondta neki, hogy ez lopásnak minősül. 

Az eset a múlt hónapban történt a norfolki Fakenhamben található üzletben.

Az amúgy rákbetegséggel élő nő elmondta, hogy a kínos eset miatt bojkottálni akarja az üzletláncot. 

Anna Bagot azt mondta, az incidens szörnyű volt. „Eléggé megfélemlítve éreztem magam. De hát nem megebédeltem, hanem megettem egy szem kesudiót, ez annyira nevetséges” – tette hozzá. 

Őszintén szólva nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek. Mindazzal együtt, ami mostanában a világban történik, ez olyan jelentéktelennek tűnt. Végigdolgoztam a Covidot, és most a megélhetési válság közepén vagyunk. A diófélék luxuscikknek számítanak, és nem kockáztathatjuk, hogy olyan élelmiszert vegyünk, ami esetleg már megromlott, mivel a visszavitel kényelmetlen, időigényes és még kínos is lehet.

„Most estem túl 25 kemoterápiás kezelésen. Emellett és minden más mellett, ami a világban történik, egy szem dió annyira jelentéktelen” – mondta a nő, aki hozzátette, kifizette a zacskó kesudiót. 

A Lidl szóvivője a lapnak úgy reagált, hogy mindig arra törekednek, hogy a vásárlóiknak kellemes és pozitív élményt nyújtsanak, amikor az üzletben vásárolnak. 

Ennek ellenére kérjük, hogy a termékeket fogyasztás előtt vásárolják meg. Amennyiben egy vásárló elégedetlen egy termékkel, mindig arra biztatjuk, hogy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálati csapatunkkal.

Nyitókép: PrasongTakham / Getty Images

#Külföld#Lidl#egyesült királyság#kesudió#lopás

Címlapról ajánljuk