Külföld

Túl sokan utálják, kivesznek egy csokit a Celebrations-dobozból

rtl.hurtl.hu

2022. november 3. 19:05

Csak az Egyesült Királyságban, és csak limitált ideig. Legalábbis remélhetőleg. 

Minden negyedik brit azt szeretné, ha a Bounty csoki végleg eltűnne a Celebrations-dobozokból, a megkérdezettek 22 százaléka pedig a kókuszos édességet kedveli a legkevésbé az összes csoki közül, ezért a gyártó

egy karácsony előtti kísérlet keretein belül kiveszi a Bounty-szeleteket a dobozból.

A Telegraph azt írja, a vásárlók a kiválasztott Tesco üzletekben december 18-ig cserélhetik ki az aznap vásárolt Celebrations-dobozaikat a „No Bounty” alternatívára.

A limitált kiadású dobozok több Mars, Snickers, Milky Way, Galaxy és Maltesers csokit tartalmaznak majd, hogy pótolják a hiányzó Bounty-szeleteket. 

A gyártó Mars Wrigley elmondta, hogy saját, 2000, 18 és 65 év közötti brit megkérdezésével végzett kutatása szerint 18 százalékuk nagyon bosszankodna, ha csak Bounty szeleteket találna a dobozban, 58 százalékuk pedig egyenesen úgy vélte, hogy ez az eset családi vitához vezetne.

39 százalék azt szeretné, ha a Bounty végleg eltűnne a dobozból, 28 százalék pedig úgy gondolja, hogy a kókusznak egyáltalán nincs helye egy csokoládészeletben.

A Mars Wrigley azonban közölte, hogy még nem hajlandó végleges döntést hozni, miután 18 százalék a Bountyt nevezte meg kedvencének.

A közvélemény-kutatás szerint a csoki az idősebbek körében népszerű, az 55 év felettiek 38 százaléka nevezte meg ezt a kedvenceként. 

A döntés a tavalyi „Bounty-visszaváltási programot” követi, amelynek keretében a Bounty-gyűlölők visszavihették a nem kívánt csokoládékat, és a karácsonyi időszak után Maltesersre cserélhették azokat.

Emily Owen, a Celebrations vezető márkamenedzsere elmondta: „Tavaly lehetőséget adtunk a vásárlóknak, hogy visszaküldjék a nem kívánt Bounty csokoládékat. Most a lakossági igényekre való tekintettel kipróbáljuk, hogy teljesen kivesszük őket a dobozból.”

Nyitókép: Celebrations UK / Facebook

#Külföld#celebrations#csoki#csokoládé#bounty

Címlapról ajánljuk