Külföld

Két nap után került elő a meztelen brit turista a thai tengerparton

rtl.hurtl.hu

2022. november 2. 12:29

Már 18 napja a szigeten volt, ahová egy esküvő miatt érkezett, de az utolsó 48 órájára nem emlékszik.

Egy részeg brit turistát találtak meztelenül egy thaiföldi strandon egy egész éjszakás születésnapi buli után. A férfi azt állította, hogy nem emlékszik az előző két napjára – számolt be az esetről a Daily Mail.

A Budapest bulinegyedében szintén ismerős, brit turistákra vonatkozó sztereotípiákat a gyakorlatban bemutató férfi október 28-án kezdte ünnepelni születésnapját a délkelet-ázsiai országban, rengeteg sörrel és a már Thaiföldön is legális marihuána szívásával, pedig másnap egy esküvőre volt hivatalos.

A Koph Samui szigetén a megdöbbent helyiek másnap reggel észrevették, hogy meztelenül botorkál a parton és futballszurkolói dalokat énekel. Rémülten figyelték, ahogy a tengerben evickél, majd elúszik a parttól. Egy thai halász megpróbált segíteni a britnek, aki ennek hatására agresszívvá vált.

Állítólag azt kiabálta neki, hogy „Menj és találkozz Istennel!”,  majd a tengerbe rántotta a halászt.

Végül a thai rendőrök rángatták a partra a férfit, aki tiltakozott a kényszerítés ellen, mondván, hogy csak meditálni akar. Ezután az egyenruhások bevitték a férfit a helyi kapitányságra, ahol kábítószer-tesztet végeztek rajta, amely meglepő módon negatív lett.

A turistát közszeméremsértésért megbírságolták, de a nyaralása végeztével visszatérhet az Egyesült Királyságba. A szállodai szobájában több csomag marihuánát találtak, de emiatt nem emeltek ellene vádat.

A meztelen férfit kimentő halász is azt mondta, hogy nem tesz feljelentést a támadás miatt. 

Nem akarom, hogy megbüntessék. Megkönnyebbültem, hogy most már biztonságban van. Talán túl sokat ivott, és az időjárás is túl meleg volt neki, ezért viselkedett egy kicsit őrülten, de szerintem jó ember

– fogalmazott a halász.

Mint kiderült, a bulizós brit már 18 nappal a meztelen affér előtt a szigetre érkezett, a szállásán pedig a személyzet már előzőleg panaszkodott rá hangoskodása és viselkedése miatt. Vagyis a bulit alighanem már jóval hamarabb elkezdte, mint elsőre gondolnánk.

Az biztos, hogy a férfit a barátai már október 27-e óta nem látták, míg két nap múlva fel nem bukkant a tengerparton.


Nyitókép: Daily Mail

#Külföld#részeg#brit#turista#thaiföld#másnaposok

Címlapról ajánljuk