Külföld

Videón, ahogy ördögi mosollyal az arcán, egy bozótvágóval akart ellopni egy kocsit az ausztrál férfi

rtl.hurtl.hu

2022. október 29. 16:50

Az embert a hideg kirázza, ha megnézi a képsorokat.

Sokkoló felvételt tettek közzé a TikTokon, amin az látszik, ahogyan egy férfi bozótvágóval a kezében vigyorogva próbál ellopni egy kocsit Ausztráliában. Az eset hétfőn történt, a videót azonban csak pénteken hozták nyilvánosságra, az esetről a The Sun című bulvárlap számolt be.

A rémült autós az ausztráliai Queenslandben ült amikor megállt a piros lámpánál. Egyszer csak arra lett figyelmes az utasával együtt, hogy egy férfi egy machetével hadonászva a kocsijuk felé sétál. Amikor odaért, felemelte a bozótvágót és követelte, hogy engedjék be. Elhajtani nem tudtak, mert más járművek is voltak körülöttük. Végül, amikor a férfi nem jutott be, egyszerűen odébb sétált.

@brisbaneincidentalerts A man has besn filmed trying to carjack people by scaring them with a machete in Deception Bay this week! Video: Rachel Massey. #b#brisbaneq#queenslanda#australiai#incident ♬ original sound - Brisbane Incident Alerts


Az időközben értesített rendőrök elfogták a támadót, aki ellen vádat emeltek. Az eset nem sokkal azután történt, hogy ellopták egy futár furgonját. A kézbesítő éppen a csomagokat kereste a raktérben, amikor valaki beugrott a járműbe és elhajtott vele. Hogy a két eset között van-e összefüggés, azt nem lehet tudni.

Nyitókép: Brisbaine Incident Alerts / TikTok

#Külföld#ausztrália#lopás#machete#bozótvágó

Címlapról ajánljuk