Külföld

Szexvideóval zsarolták az anyját, ezért ölhetett meg két embert a fiatal TikTok-sztár lány

rtl.hurtl.hu

2022. október 28. 14:02

A lányt azzal gyanúsítják, hogy embereit ráküldte anyja fiatal szeretőjére, aki egy drámai autós üldözésben lelte halálát egy társával együtt. 

Mahek Bukhari, akit követői csak Mayaként ismernek, állítólag többekkel összeesküvést szőtt, hogy meggyilkolják anyja egykori szeretőjét, miután a férfi azzal fenyegetőzött, hogy nyilvánosságra hozza a nőről készített szexvideóit – írta meg a Sky News.

A 21 éves Saqib Hussain és barátja, Mohammed Hashim Ijazuddin egy fának csapódott autójukkal, miután a 23 éves influenszer csapdát állított nekik társaival – közölte az ügyészség.

A gépjármű gyakorlatilag kettészakadt az ütközéstől, majd kigyulladt február 11-én éjfélkor.

Az autó első ülésen helyet foglaló utas, Hussain közvetlenül a halála előtt még tárcsázta a 999-es telefonszámot, hogy bejelentést tegyen a rendőrségen: ezüst színű Skoda Fabiájukat két autóban ülő fekete maszkos alak vette üldözőbe.

Le akarnak rángatni minket az útról. Kérem, könyörgök, meghalok

– mondta a telefonba a férfi, majd utolsó szava az „Istenem” volt, ezt követően egy kiáltás hallatszott, és a hívás megszakadt egy hangos ütődéssel.

Az elhunyt sofőr családja a nyomozóknak azt mondta, hogy Hussain három évig volt a 45 éves Ansreen Bukhari szeretője, akinek férje és gyerekei is voltak. Az ügyészség szerint a férfi szexuális tartalmú videókat rögzített a nőről, valamint közös videókat és képeket is találtak az Instagram-fiókjában.

Ansreen januárban döntött úgy, hogy kilép a szeretői kapcsolatból, Hussain ezért állítólag megfenyegette őt, hogy elküldi a férjének és a fiának a róla készült szexvideóit, ha nem hajlandó tartani vele a kapcsolatot. A nő lánya a következő üzeneteket küldte ezután édesanyjának:

Hamarosan elintéztetem őt a srácokkal, úgyhogy azt sem fogja tudni, hogy milyen nap van. Bízd rám!

Ansreen Bukhari és lánya, Mahek Bukhari tagadják a vádakat, miszerint ők okozták volna a két férfi halálát.

Nyitókép: TikTok

#Külföld#tiktok#gyilkosság#autóbaleset

Címlapról ajánljuk