Külföld

Videón, ahogy majdnem lefejez egy lift egy orosz férfit

rtl.hurtl.hu

2022. október 12. 8:48

A hibásan működő felvonó elindult, amikor belépett, az utolsó pillanatban lépett vissza.

Majdnem lefejezett egy lift egy 25 éves férfit az oroszországi Krasznodar városában – jelentette a helyi sajtó. Az esetről a felvonóban lévő biztonsági kamera készített felvételt, ami a közösségi oldalakon kezdett el terjedni.

A videón látni, ahogy a lift megáll, kiszáll belőle egy férfi, majd egy másik éppen be akar lépni, amikor a felvonó váratlanul elindul felfelé. A telefonját néző férfinak az utolsó pillanatban sikerült visszalépnie.


A 93.ru című orosz hírportál beszámolója szerint a férfi a lábán sérült meg az eset miatt. Azt nem közölték, hogy sérülése milyen súlyos.

Krasznodar polgármesteri hivatala közölte a lappal, hogy vizsgálatot indítottak az esettel kapcsolatban, és már le is foglalták a karbantartással kapcsolatos iratokat. A felvonón egy héttel az eset előtt végeztek javításokat. 

A ház lakóinak elmondása szerint a lifttel az október 9-én történt eset előtti hetekben több gond is volt: volt, hogy füstölt, és két héten át folyamatosan rázkódott. Közlésük szerint már féltek használni.

Nyitókép: Twitter/runews

#Külföld#lift#felvonó#oroszország

Címlapról ajánljuk