Külföld

Egy anyuka legyantázta 3 éves lánya szemöldökét, most a fél internet utálja

rtl.hurtl.hu

2022. október 11. 16:25

Úgy volt vele, hogy inkább gondolják róla, hogy rossz anyuka, minthogy a lánya egybenőtt szemöldökkel járkáljon.

Leah Gercia, egy mexikói anyuka meglepő videót töltött fel TikTok csatornájára: 3 éves lánya egybenőtt szemöldökét gyantázta le. 

 

Nem érdekel. Inkább hívjatok rossz anyának, minthogy hagyjam, hogy a lányom összenőtt szemöldökkel sétáljon, ahogy a szüleim is hagyták

– írta a videójához a 31 éves anyuka.

A videót TikTokon már több, mint 24 millióan látták, és sok lapnak és podcastnek is témát adott. Rengeteg hozták az anyuka tudomására, hogy nem értenek egyet a döntésével, és rossz szülőnek tartják amiatt, hogy a lányán ilyen fiatalon végzett kozmetikai beavatkozást. Garcia azonban nem hagyta magát, és egy újabb TikTok videóban magyarázta el, hogy miért tette, amit tett.

Hamarabb viselem el a gyűlöletet, és hogy kinevet több millió ember, mint hogy valaha megengedjem, hogy olyan dologért bántsák a gyerekeimet, amit könnyedén rendbe hozhatok

– mondta Garcia a videójában, arra utalva, hogy a kislánya egybenőtt szemöldökéért bizonyára sok társa csúfolná ki, ami sokkal fájóbb nyomot hagyna a kislányban, mint a gyantacsík lerántása.


A kétgyermekes anyuka azt is elárulta, hogy rengeteg gyűlölködő kommentet kap, és szerinte azok a negatív energiák, amiket ezek az emberek kiadnak magukból sokkal károsabbak, mint az, hogy ő a maga módszereivel próbálja meg megvédeni a lányát a világ gonoszságától. 

Nyitókép: BraunS / Getty Images

#Külföld#tiktok#szemöldök#gyanta#kisgyerek#Videó#nevelés#szülő

Címlapról ajánljuk