Külföld

Szexbuliról készült videó egy kolumbiai idősek otthonában – látszólag szívroham lett a vége

rtl.hurtl.hu

2022. október 10. 13:14

A kolumbai Una Mano Amiga Alapítvány otthonában nemcsak tánc, hanem erotikus játékok és sütemények is voltak. 

Beszabadult egy sztriptíztáncosokból álló csoport egy erotikus buli erejéig egy idősek otthonába, a kolumbiai Cartagenában – írja a Sun

Az Una Mano Amiga Alapítvány otthonában nemcsak tánc, hanem erotikus játékok és sütemények is voltak. 

A közösségi médiában megosztott klip visszatetszést váltott ki, miután egy nő látszólag szívrohamot kapott a műsor közben. 

A bulit Nadia Cartagena influencer szervezte, aki a klipet az Instagramon tette közzé. Mint írta: „Ma erotikus partit tartottam idősebbeknek, és soha nem ijedtem még meg ennyire. Nem számítottam arra, ami történt, és az az igazság, hogy nagyon sajnálom, csak egy kicsit szórakoztatni akartam őket. Szeretném, ha kommentálnátok az esetet” – tette hozzá. 

Az influenszert számos felhasználó támadta az Instagramon, egyikük azt írta: „Nadia, túlzásba vitted. Egy buli rendben van, de más témával, nem így.” Miután a videó több száz negatív kommentet kapott, kiderült, hogy az egész egy jól megrendezett mutatvány volt, hogy tiltakozzanak az otthonnal kapcsolatos problémák ellen.

Az influenszer elmondta az El Universal helyi kiadványnak, hogy a videót azért készítették, hogy felhívják a cartagenai polgármesteri hivatal figyelmét a problémára. „Ezt a tematikus partit megszerveztük, engedélyt kértünk rá, megvan a bizonyíték. Semmi olyan nem történt, ami szembement volna bárki akaratával. Sok szeretettel csináltuk, hogy felhívjuk a figyelmet egy társadalmi problémára” – írta.

Nyitókép: Instagram / Nadia Cartagena

#Külföld#kolumbia#cartagena#idősek otthona#sztriptíz#erotikus buli

Címlapról ajánljuk