Egyetlen hároméves kislány élte túl a thaiföldi óvodai lövöldözéstNem tudni, Emmy hogyan élte túl a tragédiát. Ébren találtak rá a holttestek mellett fekve.
Külföld

Egyetlen hároméves kislány élte túl a thaiföldi óvodai lövöldözést

rtl.hurtl.hu

2022. október 8. 20:25

Nem tudni, Emmy hogyan élte túl a tragédiát. Ébren találtak rá a holttestek mellett fekve.

Egyetlen kislány élte csak túl azt az óvodában történt thaiföldi lövöldözést, amelyet egy volt rendőrtiszt követett el – írja a BBC.

A hároméves Emmy a legjobb barátnője mellett szundikált, amikor a támadó fegyverrel és késsel felfegyverkezve betört az épületbe. Panya Kamrab a szemtanúk szerint először rálőtt a személyzetre, köztük egy nyolc hónapos terhes pedagógusra, majd behatolt mindhárom óvodai osztályterembe. Összesen 37 embert ölt meg, köztük 24 gyereket.

Nem világos, hogy a kislány hogyan élte túl a vérengzést: ébren találtak rá, összekuporodva osztálytársai holtteste mellett.

„Fogalma sem volt arról, hogy mi történt, amikor felébredt” – mondta a kislány nagyapja. „Azt hitte, hogy a barátai még alszanak. Egy rendőr letakarta az arcát egy ruhával, és elvitte, hogy ne lássa a sok vért” – tette hozzá. 

A férfi a támadás után hazament, megölte feleségét és kisfiát, majd magával is végzett. A mészárlás indítéka egyelőre nem ismert, de a rendőrség szerint Kamrabot júniusban rúgták ki munkahelyéről kábítószer-fogyasztás miatt.

Nyitókép: Sirachai Arunrugstichai/Getty Images

#Külföld#thaiföld#óvoda#lövöldözés

Címlapról ajánljuk