Külföld

Alvó gyerekeket mészárolt le, és egy nyolc hónapos terhes nőt is megölt a thaiföldi ámokfutó, aki családjával is végzett

rtl.hurtl.hu

2022. október 6. 11:41

A tömeggyilkos 23 gyereket lőtt le. 

Az rtl.hu is megírta, hogy legalább 34 halálos áldozata van annak a thaiföldi vérengzésnek, ami az ország észak-keleti részén történt egy óvodában. Az áldozatok között gyerekek és felnőttek is vannak, a sajtóhírek szerint legalább 23 gyerek vesztette életét.

Az elkövető egy volt rendőr, aki a The Sun információi szerint az alvó gyerekekre nyitott tüzet az óvodában. A lap azt írja, hogy az áldozatok között van egy nyolc hónapos terhes kismama is. A hatóságok közölték: hajtóvadászatot indítottak a férfi ellen, de a legfrissebb hírek szerint a férfi végzett magával.

Mielőtt öngyilkos lett lelőtte az otthon tartózkodó feleségét és a saját gyermekét is.

Az elkövető Panya Khamrab volt rendőr alezredes volt, akit nemrég rúgtak ki a helyi rendőrőrsről. A fegyveres férfi sörétes puskával, pisztollyal és késsel felfegyverkezve rontott be helyi idő szerint 12:30-kor az óvodába. A gyerekeket alvás közben egyesével lőtte agyon. Az áldozatok között 23 gyerek, két óvónő és egy rendőr van. 

 

A thaiföldi sajtó szerint a férfinak a vérengzés másnapján kellett volna bíróság elé állnia.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja a mobilról is elérhető 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot!

Nyitókép: illusztráció / Matt Hunt / SOPA Images / LightRocket / Getty Images

#Külföld#thaiföld#vérengzés#gyilkosság#óvoda

Címlapról ajánljuk