Elveszett kutyáját kereste, öt éve eltűnt nő holttestét találta megEgy hónapba telt, mire azonosítani tudták a maradványokat.
Külföld

Elveszett kutyáját kereste, öt éve eltűnt nő holttestét találta meg

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 15. 13:03

Egy hónapba telt, mire azonosítani tudták a maradványokat. 

Egy öt évvel korábban eltűnt nő maradványaira bukkant egy nő az amerikai Ohio államban található Youngstown városában, miközben eltűnt kutyáját kereste egy erdőben – jelentette a helyi sajtó. A nő egy hónapja bukkant a lepedőbe csavart csontokra.

A hatóságok szeptember 13-án, kedden jelentették, be, hogy a fogászati leletek, valamint az állkapocscsontja alapján sikerült azonosítani a maradványokat, amik a 29 évesen eltűnt Amy Hambrick csontjai, aki 2017 novemberében tűnt el a környéken. Egy barátja házába kellett volna mennie, de soha nem érkezett meg.

A maradványok olyan állapotban voltak, hogy a halál okát már nem lehet megállapítani – közölte a helyi rendőrség egy sajtótájékoztatón. Azt sem lehet tudni, hogy a nő maradványai pontosan mennyi ideje hevertek az erdőben, a halál időpontja is kérdéses.

A nő családja 2018-ban, egy évvel az eltűnése után a WKBN televíziónak elmondta, hogy a legrosszabbtól tartanak, amikor egy holttestet találnak Youngstownban. Testvére közölte:

Minden egyes alkalommal, amikor azt hallom, hogy holttestet találtak, az első gondolatom az, hogy vajon a nővérem-e az.

Nyitókép: Amy Hambrick. Fotó: Youngstown  Police Department

#Külföld#eltűnt nő#ohio#egyesült államok#maradványok#holttest

Címlapról ajánljuk