Külföld

Lánya előtt vágta le saját lábát egy férfi

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 14. 10:04

Felesége az eset előtt elment otthonról, mert féltette az életét, de lányukat nem vitte magával. 

Letartóztattak egy amerikai házaspárt gyermekük veszélyeztetése miatt, miután a férj levágta saját lábát a lányuk előtt, az anyuka pedig még az eset előtt elment otthonról, otthagyva a gyermeket az irracionálisan viselkedő férfival – jelentette hétfőn a helyi sajtó. A KTLO rádió beszámolója szerint az Arkansas államban élő család házához még augusztus 2-án riasztották a rendőröket.

A kiérkező rendőrök a 48 éves Shannon Coxot a ház előtt, a földön feküdve találták meg, anyaszült meztelenül. A férfi lábának egy része hiányzott. Coxot mentőhelikopterrel szállították a közeli Springfield város egyik kórházába. Állapotáról nem közöltek információkat.

A KTLO a rendőrségi jelentésre hivatkozva közölte, hogy a rendőrök a házban vérfoltokat találtak a padlón, amik egy szintén véres körfűrészhez vezettek, aminek környékén a falak is véresek voltak. A jelentés szerint a férfi megpróbálhatta felgyújtani az autóját, aminek felnyitott motorterében egy gázpalackot találtak.

A beszámoló szerint a férfi felesége, a 30 éves Sandy Cox nem volt otthon az eset idején, csak a lányuk, aki szemtanúja volt az esetnek. Azt nem hozták nyilvánosságra, hogy a gyermek hány éves, csak annyit közöltek, hogy kiskorú.

A feleség a rendőröknek elmondta, hogy azután ment át az egyik barátjukhoz, hogy férje egész nap furcsán viselkedett. Közlése szerint arról beszélt, hogy ő Jézus Krisztus, majd erőszakossá kezdett válni, és azt mondta, hogy ő a Sátán, és azzal fenyegette, hogy letépi a nő fejét.

A nő elmondta, attól tartott, hogy férje meg fogja ölni, és ezért ment el otthonról. Arra a kérdésre, hogy lányát miért nem vitte magával, a nő közölte, hogy nem aggódott a gyerek miatt.

A házaspár óvadék ellenében szabadlábon védekezhet az ellenük felhozott vádak ellen. A beszámolóból az nem derült ki, hogy gyermeküket állami felügyelet alá helyezték-e.

Nyitókép: Illusztráció. Fotó: Richard Hamilton Smith / GettyImages

 

#Külföld#amputálás#láb#láblevágás#arkansas#egyesült államok#gyermekbántalmazás

Címlapról ajánljuk