Külföld

Összeomlott az anyuka, mikor megtudta, hogy meghalt az órákra autóban hagyott kétéves kislánya

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 2. 13:37

A gyermek hét órán keresztül lehetett az autóban, azt egyelőre nem tudni, a szülők mit gondoltak, merre van a kislányuk.

A New York Post azt írja, a New Jersey-i nő rögtön a földre rogyott, miután megtudta, hogy a 2 éves kislánya meghalt, miután órákig a család autójában hagyták a több mint 32 fokos melegben.

A WABC helyi hírcsatorna videóra is vette a sokkoló pillanatot, de ennek a közlésétől eltekintünk. Az édesanyát az összeomlás után mentő vitte el a helyszínről, az állapotáról azóta nem közöltek információkat. A szomszédok azt is elmondták, hogy a gyerek szülei nem tudtak arról, hogy a kislány az autóban van, amíg meg nem érkeztek a rendőrök a helyszínre.

A kisgyermeket a család autójának hátsó ülésén találták meg a hatóságok, valamivel délután fél 3 előtt. Közel lakott egy tűzoltó, akit rögtön riasztottak, hogy segítsen. A férfi megkezdte az újraélesztést, de már nem tudták megmenteni a kislány életét. A Somerset megyei ügyészség azt mondta, hogy „jelenleg is vizsgálják az ügyet, egyelőre nem világos, hogy a kislány mennyi ideig volt a járműben és hogy hogyan került oda.

Sajtóinformációk szerint a gyermek több mint hét órán keresztül lehetett az autóban, teljesen felhívült és kiszáradt ez idő alatt. Az nem derült ki, hogy a szülők mit hittek, hol van a gyermekük.

Nyitókép: illusztráció / Getty Images

#Külföld#autó#forróság#bezár#kislány#meghal

Címlapról ajánljuk