Külföld

Fellélegezhet a 14 éves lány megerőszakolásával vádolt brit „sugar daddy”

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 30. 20:19

Az ötvenéves férfi azt hitte a lányról, hogy 18 éves – a bíróság helyt adott a védekezésének.

Felmentettek egy ötvenéves férfit egy 14 éves lány megerőszakolásának vádja alól az Egyesült Királyságban – írja a Daily Mail.

Adrian Harvey egy sugar daddy-társkeresőn ismerte meg a kiskorú lányt, ahol gazdag férfiak találkozhatnak fiatal nőkkel. Már első találkozásukkor a lakóhajójára vitte a lányt, aki 18 évesként regisztrált a társkereső oldalon, és azt állította magáról, hogy szereti az idősebb férfiakat.

A lány a szüleinek azt mondta, hogy egy osztálytársához megy tanulni, amikor találkozott Adrian Harvey-val. Később a rendőröknek azt állította: megrémült, amikor a férfival a lakóhajóra tartottak, nem tudta, hogy mi fog történni és attól félt, hogy nem fogja újra látni a családját. Azt is állította, hogy a férfi bedrogozhatta őt, de ezt az egészségügyi vizsgálatok nem támasztották alá.

Amikor a rendőrök azt kérdezték tőle, hogy miért regisztrált a sugar daddy-társkeresőre, a lány azt válaszolta, hogy új ruhákat akart venni magának. A férfi elismerte, hogy valóban lefeküdt a lánnyal, de azt állította: ez kölcsönös beleegyezésen alapult, és azt hitte róla, hogy 18 éves. A bíró helyt adott a védekezésének.

Nyitókép: iStock / Getty Images Plus

#Külföld#nemi erőszak#sugar daddy#egyesült királyság

Címlapról ajánljuk