Külföld

Sokkoló videó: egy anya éppen a Spar hűtőjében válogatott, amikor elrabolták mellőle a babáját

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 25. 19:18

Minden szülő rémálma valósult meg Dél-Afrikában.

Egy helyi Spar hűtőpolcain válogatott a kétgyermekes anya, Daniella Wolff a Johannesburghoz közeli Alberton városában, a Dél-Afrikai Köztársaságban, amikor szembesült minden szülő rémálmával: miután alig tíz másodpercre hátat fordított a bevásárlókocsiban álldogáló 8 hónapos gyermekének, egy arra járó bolti alkalmazott egyszercsak felkapta a babát és elsétált vele – számolt be az esetről a Daily Mail.

Amikor Wolff megfordult, elborzadva látta, hogy kislányának hűlt helye, ezért rémülten felkiáltott.

A nő azonban észrevette, ahogy a férfi éppen elsétál a gyermekével, ezért odarohant az alkalmazotthoz, és kiragadta a kezéből a lányát.

Wolff a Spar biztonsági felvételeit is megosztotta az esetről.


A nő elmondása szerint a férfi csak nevetett, amikor megkérdezte tőle, hogy miért vitte el a gyerekét, hiába mondta neki, hogy ez egyáltalán nem vicces. Az alkalmazott azzal magyarázta tettét, hogy amikor elment a bevásárlókocsi mellett, a kislány felemelte a kezeit, mintha csak azt szeretné, hogy felvegyék.

Az anya rendőrségi feljelentést tett, az alkalmazottat ezután letartóztatták és gyermekrablási kísérlet miatt folytatnak nyomozást az ügyében. A Spar az eset után bejelentette, hogy az érintett dolgozójukat felfüggesztették.

Nyitókép: Daily Mail

#Külföld#gyerekrablás#dél-afrikai köztársaság

Címlapról ajánljuk