Külföld

Élőben közvetítette a fiatal lány, ahogyan megfullad

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 24. 13:15

Az apja sírt, amikor meglátta a felvételt, és most nem tudja, hogyan fogja eltartani a családját.

Szörnyű tragédiáról számolt be a CNN. Egy 23 éves, részmunkaidős egészségügyi dolgozó fulladt vízbe Kanadában egy szálloda medencéjében. A lány élőben közvetítette, ahogyan kikapcsolódik, még beszélgetett is a nézőivel, majd egy mélyebb részre úszott. Hallani, ahogyan kétségbeesetten próbál a felszínen maradni, miközben segítségért kiált. A holttestét órákkal később találták meg a medence alján.

A nő Kenyából származik, négy éve költözött Kanadába. Ápolónak készült, addig pedig részmunkaidős egészségügyi alkalmazott volt. A család szeretné hazaszállítatni a holttestét, de ehhez 50 ezer kanadai dollárra, vagyis majdnem 16 millió forintra lenne szükségük. Ez egyébként cikkünk írásakor már majdnem össze is jött a család adománygyűjtő oldalán.

A CNN-nek nyilatkozott a Kenyában élő apa is, aki azt mondta, sírt, amikor megmutatták neki az esetről készült, de azóta már törölt felvételt. Azt is elmesélte, hogy a lánya segített neki és a testvérei iskoláztatásában is. Most, hogy ez elapadt, mindent a nulláról kell kezdenie.

Nyitókép: GoFundMe

#Külföld#kenya#kanada#medence#fulladás#élő közvetítés

Címlapról ajánljuk