Külföld

Előkerült egy fotó félmeztelen nők közötti csókkal a finn miniszterelnök bulijáról

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 23. 18:47

Tovább folyik a botrány.

Nem volt elég a negatív drogteszt, amit Sanna Marin finn miniszterelnök végzett, miután napvilágra került egy videó, amin egy bulin énekel és táncol. Az elmúlt pár hétben történt összejövetel miatt botrány alakult az országban, mivel többen azzal vádolták a miniszterelnököt, hogy olyan állapotba került, amiben nem tudja vezetni az országot.

Közben újabb fotó kezdett el terjedni a neten ugyanazon a buliról: két félmeztelen női influenszert ábrázol csókolózás közben, akik „Finnország” feliratú táblával takarják el a melleiket, írja a Reuters.

Marin elismerte, hogy ugyanabban a buliban készült a kép, és azt mondta, hogy nem tartja helyesnek azt, de egyébként semmi különös nem történt. A fotó miatt elnézést kért. Még korábban azt mondta a buliról: „Abban bízom, hogy az emberek megértik, hogy a szabadidőt és a munkaidőt el lehet választani”.

Az RTL Híradó korábban arról tudósított: Nők ezrei töltenek fel táncos videókat a közösségi oldalakra, így fejezik ki együttérzésüket a finn miniszerelnökkel, miután nyilvánosságra került a videó. A lengyel kormányfő is kiállt Marin mellett, azt mondta, nincs ebben semmi szörnyűség, Finnország miniszterelnökének minden oka megvolt az ünneplésre, hiszen országa csatlakozott a NATO-hoz.

Nyitókép: Sanna Marin – Fotó: Olivier Hoslet / MTI / EPA

#Külföld#félmeztelen#finnország#csók#sanna marin

Címlapról ajánljuk