Külföld

Azzal kampányol egy republikánus jelölt, hogy ha megválasztják, bárki büntetlenül lelőheti az adóhivatal és az FBI ügynökeit

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 19. 21:03

Floridában, hol máshol.

Letiltotta a Twitter a republikánus képviselőjelölt, Luis Miguel fiókját, miután a férfi azt találta kiírni: „Az a tervem, hogy minden floridainak szabad lesz lelőni az FBI, az IRS (az amerikai adóhatóság – a szerk.) és az ATF (az amerikai fegyverrendészeti hatóság – a szerk.) és más szövetségi szerv tagjait, amint meglátják őket. Hadd szóljon a szabadság”.

A helyi képviselőként induló férfi fiókját véglegesen tiltották le, de arról beszélt: ez nem lesz negatív hatással a kampányára. Még mindig kitart az ötlete mellett, mert szerinte az adóhatóságot „fegyverként használják a disszidensek”. Az FBI-ra valószínűleg azért mérges, mert nemrég pont Floridában razziáztak a volt elnök, Donald Trump házában.

A férfi még aktív Instagramon, ahol látható ez az üzenet is, valamint számtalan, a feketéket, a külföldieket, és az úgynevezett „woke” kultúra híveit támadó poszt is. Az is kiderül, hogy a politikus Istentől származó jognak tartja az automatikus fegyverek birtoklásának jogát.

Persze a „cancel culture” ellen is keményen kampányol, valamint Bill Gates kivégzését is szorgalmazza.

Nyitókép: Miguel korábban nem lelőni, csak letartóztatni akarta az adóhivatal összes tagját. Fotó: Instagram

#Külföld#florida#fbi#adóhivatal#jelölt#republikánus

Címlapról ajánljuk