Külföld

Elrágta köteleit, úgy szabadult elrablójától egy 12 éves kislány

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 3. 18:31

Az alabamai emberrablónál két bomló holttestet találtak.

Alabama államban hétfőn reggel egy út mellett sétáló 12 éves kislány miatt értesítette a hatóságokat egy autós. Kiderült, hogy a gyereket elrabolták, és egy ágyhoz volt kötözve csaknem egy hétig. Úgy szabadult ki, hogy elrágta a kötelékeit, amibe a fogszabályzója is beletört.

Az esetről tartott sajtótájékoztatón – amiről a CNN tudósít – kiderült, hogy a gyerek állításait alátámasztják a csuklóján lévő nyomok. A kislányt alkohollal kábították el, és a fején bántalmazták.

Még hétfőn elfogtak egy 37 éves férfit, akit emberrablással gyanúsítottak meg. A házkutatás során a nyomozók két bomló holttestet is találtak, amelyeket egyelőre még nem azonosítottak. Az ingatlanban mások is éltek, a Tallapoosa megyei seriff nem árulta el, hogy őket gyanúsítják-e bűnrészességgel. A 37 éves férfit viszont három rendbeli gyilkossággal gyanúsítják az emberrablás mellett.

A seriff nem árult el részleteket arról, hogy az elrabolt kislány és a letartóztatott férfi közt volt-e valamilyen kapcsolat. Azt viszont elmondta, hogy a gyerek, akit hősnek nevezett, jól van és biztonságban van, miután egészségügyi ellátásban részesült.

Nyitókép: Tallapoosa megyei seriff hivatala

#Külföld#emberrablás#holttest#gyilkosság#alabama

Címlapról ajánljuk