Külföld

Hatalmas péniszt kért sírjára a 99 éves dédnagymama, meg is kapta

rtl.hurtl.hu

2022. július 30. 8:16

A mexikói nő rokonai teljesítették nem mindennapi kérését. 

Egy óriási, több mint másfél méter magas, rózsaszín péniszt helyeztek el rokonai egy 99 éves korában meghalt mexikói dédnagymama sírjára, mert a nőnek ez volt az egyik utolsó kívánsága – jelentette a mexikói sajtó, és a Vice magazin. A Verazcuz tartományban található Misantla város temetőjében lévő síron július végén helyezték el a több mint 250 kilogrammos szobrot.

A humoráról és éles nyelvéről ismert Catarina Orduña Pérez, akit mindenki csak Doña Cata néven ismert a kisvárosban, éveken át mondta a családjának és ismerőseinek, hogy halála után egy nagy péniszt szeretne a sírjára, de azt gondolták, hogy csak viccel. Azonban 2021 január 10-ei halála előtt egyik unokája rákérdezett, és a nő közölte vele, hogy igenis komolyan gondolja a dolgot.

Mota Limón a Vice-nak elmondta:

Azt mondta, tényleg ez a vágya, mert így senki sem fogja elfelejteni őt, és azt, hogy miért is szerettük őt. Így a családdal megbeszéltük a dolgot és úgy döntöttünk, hogy valóra váltjuk az álmát.

A szobor elkészítését egy műanyag termékeket gyártó helyi férfira bízták, aki a Vice-nak elmondta, először azt hitte, hogy ez csak valami vicc lesz, de miután Limón többször is elmondta neki, hogy komolyan gondolják, egy hónapnyi munkával megalkotta a szobrot, 12 szakember segítségével. Isidro Lavoignet közölte, annyira nem lepte meg a szokatlan kérés, mert Doña Cata mindig is „tabudöntögető” volt.


A szokatlan síremlékről készült fotók nagy sikert arattak a közösségi oldalakon, és Limón elmondása szerint a városban a többség pozitívan áll a dologhoz.

Nyitókép: Twitter / Nathaniel Janowitz

#Külföld#sír#síremlék#pénisz#mexikó

Címlapról ajánljuk