Külföld

Egy összenyomott, lógó belű gyíkkal felturbózott hamburgert kapott kapott egy nő egy francia McDonald’sban

rtl.hurtl.hu

2022. július 27. 15:21

Kárpótlásul felajánlottak neki 10 százalék kedvezményt a következő rendelésből. Inkább perel.

Gyíkot talált egy nő a hamburgerében, beperelte a McDonald’sot – írja a brit Express.

Az eset egy Párizs melletti gyorsétteremben történt, a harmincas éveiben járó nő egy francia napilapnak beszélt a rettenetes élményről. Azt mondta:

Valami furcsát éreztem. Felnyitottam a hamburgert, és egy összenyomott gyíkot találtam, aminek kilógtak a belei.

Miután panaszt tett a gyorsétteremben, felajánlották neki, hogy a következő rendeléséből tíz százalék kedvezményt kap. Azt mondta, a személyzeten egyáltalán nem látott meglepettséget. Barátnője, aki vele volt, hozzátette: aki készítette a hamburgert, annak látnia kellett a gyíkot, hiszen le volt öntve szósszal.

Bár alig harapott bele a gyíkba, abbahagyta a szoptatást attól tartva, hogy átadhat valamilyen fertőzést a kisfiának. Az eset után rosszul lett és aludni is alig bírt, másnap orvoshoz ment, aki elővigyázatosságból antibiotikumot írt fel neki.

Később az étterem vezetője felvette vele a kapcsolatot és összekötötte a cég biztosítójával, de a pórul járt nő azt szeretné, ha bocsánatot kérnének tőle. Ügyvéddel is felvette a kapcsolatot, aki lefagyasztotta a gyíkot, ha szükség lenne rá az eljárás során.

A McDonald’s menedzsmentje közölte: komolyan veszik az ügyet és belső vizsgálatot rendeltek el, de nem állapítottak meg problémát. Az ügyben csak jövő februárban tartanak tárgyalást.

Illusztráció: iStock / Getty Images Plus

#Külföld#mcdonald's#gyík#hamburger#franciaország

Címlapról ajánljuk