Külföld

Videón, ahogy összeverekedett két család a floridai Disney Worldben

rtl.hurtl.hu

2022. július 25. 11:44

Azért tört ki a balhé, mert az egyik családhoz utólag csatlakozott be lányuk a sorba.

Letartóztatás, kitiltás és kórházi kezelés lett annak az incidensnek a vége, ami a floridai Disney Worldben történt múlt héten. A vidámparkban azután tört ki a balhé, miután a sorban álló családok egyikéhez utólag csatlakozott egyik családtagjuk – írja a DailyMail.

Mindkét család a Mickey's PhilharMagic 4D-s filmhez állt sorba, amikor az egyik család lány gyermeke kiállt a sorból, mert a korábban használt elektromos rollerén felejtette telefonját. A lány később visszaállt a sorba. Ez volt az a pont, ami felbőszítette a piros nadrágba és fehér pólóba öltözött családot, és ezt követően kezdődött a lökdösődés.

Az esetről felvétel is készült, amin csak úgy röpködnek a pofonok és a káromkodások. A vidámpark dolgozói és néhány látogató is igyekezett megfékezni a balhét.

A családok összecsapásáról készült felvételt itt lehet megnézni:


A telefonja miatt bajba került áldozat családját egy életre kitiltották a Disney Worldből, míg a másik családból két főt letartóztattak. Több résztvevő zúzódásokkal hagyta el a helyszínt, míg egyiküket kórházba kellett szállítani felszakadt álla miatt.

Nyitókép: YouTube

#Külföld#disney#vidámpark#florida#verekedés#balhé#család

Címlapról ajánljuk