Külföld

Levágatná a lábát a magát fekete földönkívülivé műttető férfi

rtl.hurtl.hu

2022. július 25. 18:24

Orrát, mindkét fülét, két ujját és a felső ajkát már eltávolították.

A 33 éves, tetoválás- és testmódosításfüggő francia férfi, a 1,2 milliós Instagram-követővel rendelkező Anthony Loffredo az évek során „fekete földönkívülivé” tetováltatta és műttette magát. A Mirror cikke szerint az orrát, mindkét fülét, két ujját és a felső ajkát is eltávolíttatta már, ami miatt Loffredo nagyon nehezen beszél. Most azonban újabb extrém terve van:

térdtől lefelé amputáltatni akarja az egyik lábát.

Az amputációk mellett a férfinak már számtalan implantátumot ültettek a bőre alá, amely szinte teljesen feketére van tetoválva, ahogy a szemgolyói is. Ráadásul a nyelvét is felhasították, az alsó ajka alatti bőrén pedig lyukat vágtak, így Loffredo azon keresztül dugja ki a nyelvét, amit aztán fotókon Instagram-követőinek mutogat.

Loffredo egy podcastban arról is beszélt, hogy extrém külseje miatt nehezen talál munkát. Azt is elmondta, hogy az egyik levágott fülét a barátai megtartották emlékbe. A francia férfi szintén egy podcastban fedte fel terveit a lába amputációjáról. Azt is elmondta, korábban azt fontolgatta, hogy a péniszét is ketté vágatja.

Nyitókép: Youtube / Instagram

#Külföld#műtét#földönkívüli

Címlapról ajánljuk