Külföld

Megnyílt egy 15 méter mély víznyelő egy medence alatt, és megölt egy férfit Izraelben

rtl.hurtl.hu

2022. július 22. 15:58

Másodpercek alatt szippantotta be a medence összes vizével együtt

Meghalt egy férfi, miután beszippantotta egy víznyelő, ami egy medence alatt nyílt meg egy céges bulin, az izraeli Karmi Yosef településen – jelentette a helyi sajtó. A víznyelő két embert húzott be a medence vizével együtt, de egyiküknek sikerült kimásznia a nagyjából 15 méter mély gödörből.

A bulin egy részvevő elmondása szerint nagyjából ötven ember vett részt, és halottak és sérültek száma nagyobb is lehetett volna, ha nem csak hatan vannak az eset idején a vízben. Az egész eset másodpercek alatt történt. Egy szemtanú a helyi sajtónak elmondta:

A vízszint hirtelen csökkenni kezdett, és megjelent egy lyuk, a kialakult örvény két embert szippantott be.

Az esetről videó is készült. A felvételen látni, ahogy a víznyelőben eltűnik a medence vize, magával rántva az abban lévő felfújható játékokat.


A víznyelőben meghalt 32 éves Klil Kimhi holttestét csak több órával később találták meg a 15 méter mély gödör alján a mentőalakulatok, akik attól tartottak, hogy mentés közben a járat rájuk omolhat, és ezért csak lassan tudtak dolgozni. Az onnan kimászó 34 éves férfit könnyebb sérülésekkel szállították kórházba – írta a helyi sajtó.

A rendőrség az esettel kapcsolatban kihallgatta a bulinak otthont adó villa tulajdonosát, aki ellen gondatlanságból elkövetett emberölés miatt indítottak nyomozást. A helyi sajtóban megjelent hírek szerint a medencét engedély nélkül építették. A villában rendszeresen tartottak hasonló rendezvényeket.

Nyitókép: Twitter / kann_news

#Külföld#medence#víznyelő#izrael#haláleset

Címlapról ajánljuk