Külföld

100 millió dollár ütheti Tom Cruise markát

rtl.hurtl.hu

2022. július 21. 11:59

Az gombócból is sok.

Tom Cruise legutóbbi filmje, a Top Gun folytatása 1,2 milliárd dollárt hozott eddig világszerte, ami aVariety filmes szaklap szerint annyit jelent, hogy a sztár végül, minden bevételt összeadva, akár 100 millió dollárt, vagy még annál többet is kereshet a filmen, 

Ezzel alighanem ismét Cruise a legjobban kereső filmsztár Hollywoodban, de azért az utána következők sem állnak rosszul.  A lap szerint az Apple 30 millió dollárt fizetett Leonardo DiCapriónak, hogy eljátssza Martin Scorsese új filmje, a Killers of the Flower Moon főszerepét, és ugyanennyit fizetnek Brad Pittnek is, egy egyelőre címnélküli Forma-1-es filmért.

 A Netflix 20 millió dollárt csengetett ki Chris Hemsworthnek a Tyler Rake: A kimenekítés folytatásáért, Millie Bobby Brown pedig 10 millió dollárt kap az Enola Holmes második részéért. 

Dwayne Johnsonnal sem kötözködött senki, amikor 22.5 millió dollárt kért a Black Adam című szuperhősfilmért, és ezen felül producerként is jár még neki egy kevés. Joaquin Phoenix 4.5 millió dollárt (és egy Oscart) kapott a Joker címszerepéért, a második részért viszont már 20 millió dollárt ajánlottak a színésznek.

Nyitókép: The Chosunilbo JNS/Imazins via Getty Images

#Külföld#tom cruise#top gun 2#top gun: maverick#hollywood

Címlapról ajánljuk