Külföld

Rosszul sült el az erotikus játék, holtan találtak egy brit férfit egy firenzei luxushotelben

rtl.hurtl.hu

2022. július 17. 10:23

A partnerét súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

Holtan találtak egy brit ingatlanügynököt, a barátnőjét pedig súlyos sérülésekkel vitték kórházba egy rosszul sikerült firenzei éjszaka után. A Daily Mail azt írja, hogy a pár tragédiája egy balul elsült erotikus játéknak köszönhető.

A 40 éves férfit holtan találták a szobájában, a 43 éves nő súlyos sérüléseket szenvedett. A nő testét zúzódások és vágások nyomai borították. A beszámolók szerint a pár hajnali 2-kor jó hangulatban tért vissza a firenzei szállodájukba.

A személyzet azután hívta a rendőrséget, hogy a sérült nő egy szobalánytól kért segítséget.

A helyszínre érkező mentők a férfinél már csak a halál beálltát tudták megállapítani, a nőt kórházba szállították, tájékoztatásuk szerint az állapota súlyos, de stabilnak mondható. Az olasz sajtóban olyan hírek jelentek meg, hogy a manchester házaspár férfi tagja rögbijátékos volt.

A rendőrség nyomozást indított az ügyben, egyelőre nem lehet tudni, hogy a pár összeveszett-e az erotikus játék közben, vagy a játék hevében történt bántalmazás. 

A férfi testén sok vágást, zúzódást és egyéb sérüléseket találtak, és a nőn is hasonló sérülések voltak. A nő sérülései súlyosabbak voltak, ő mégis túlélte az estét. Az orvosok szerint a férfi rohamot kapott, majd sokkos állapotba került.

Nyitókép: illusztráció / Getty Images

#Külföld#Bulvár#luxushotel#firenze#sérülés#szexjáték

Címlapról ajánljuk