Külföld

Káosz: megállás nélkül ugyanazt a dalt játssza egy kanadai rádió, egy alkalmazott átnevezte magát a Rocky-filmek szereplőjére

rtl.hurtl.hu

2022. június 30. 14:27

Pontosan nem tudni, mi a túró folyik, de lehet, hogy köze van pár nemrég történt elbocsátáshoz.

Szereti Ön a Rage Against the Machine-t, vagy nem? Nos, a kanadai Kiss Radio munkatársai magasról tesznek a véleményére. A rádióban ugyanis megállás nélkül ezen banda számát, a Killing in the Name-et játsszák, amit sorban már több százszor leadhattak, írja a Guardian.

Erről a dalról van szó:


Azt pontosan nem tudni, miért történik ez: a lap megpróbálta elérni a rádiót, de nem jutott közelebb a megoldáshoz. A telefont egy dolgozó vette fel, aki a nevét sem árulta el: arra kérte a lapot, hogy hivatkozzanak rá Apollo-ként a Rocky egyik szereplője után.

„Nem szabad megmondanom, mi történik. Én csak egy fickó vagyok a stúdióban, aki folyamatosan a Rage-dalt játssza. Mit gondolsz róla? Tetszik?” – mondta Apollo. Azt is elárulta, hogy a dalt már akkor is ismételve játszották, amikor ő megérkezett, és ő sem tudja, mikor kezdődött az egész.

A rádió hallgatói értetlenséggel fogadták a lépést. Egyikük arról számolt be, hogy bármikor, amikor valaki betelefonál, hogy dalt kérjen, egész egyszerűen nemet mondanak neki. Az esetnek viszont többek szerint köze lehet ahhoz, hogy két népszerű műsorvezetőt nemrég elbocsátottak a rádiótól. A dal szövegében mindenesetre szerepel ez a mondat is: „Basszad meg, nem fogom azt tenni, amit mondasz nekem!”


Nyitókép: Scott Dudelson / Getty Images

#Külföld#rádió#kanada#kiss#rage against the machine#tiltakozás#kirúgás

Címlapról ajánljuk