Külföld

Videón, ahogy magyar energiaitalt kortyolgat egy ukrán katona, miközben orosz célpontokat lő a háttérben egy rakéta-sorozatvető

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2022. június 29. 15:29

Úgy látszik, nemcsak a magyar misebornak veszik hasznát Ukrajnában.

Egy hónappal ezelőtt Magyarország mintegy 500 liter, liturgikus célra használható, jó minőségű bort küldött Ukrajnába, az ottani katolikus közösségek megsegítésére. Soltész Miklós, a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára a miseborszállítmánnyal kapcsolatban akkor leszögezte, hogy Magyarország továbbra sem hajlandó sem fegyvert, sem katonát küldeni Ukrajnába.

A TpyxaNews szerdán Twitterre feltöltött videója szerint nemcsak a magyar misebornak veszik hasznát Ukrajnában. Az alábbi 6 másodperces motivációs videón az látható, hogy magyar energiaitalt kortyolgat egy ukrán katona, miközben orosz célpontokat lő a háttérben egy rakéta-sorozatvető. A videó alá az AC/DC zenekar Highway to hell (Országút a pokolba) című számát keverték, utalva a katona által fogyasztott energiaital márkájara, egyben a helyre, ahová az orosz agresszort küldik a rakéták.

#Külföld#orosz-ukrán háború#energiaital#ukrajna#misebor

Címlapról ajánljuk