Zuhanórepülésben Meghan Markle népszerűsége az Egyesült Államokban isSzakavatott elemzők szerint ez annak köszönhető, hogy megtartotta Sussex hercegnéje címet, miközben folyamatosan kritizálja a királyi családot.
Külföld

Zuhanórepülésben Meghan Markle népszerűsége az Egyesült Államokban is

rtl.hurtl.hu

2022. június 27. 8:38

Szakavatott elemzők szerint ez annak köszönhető, hogy megtartotta Sussex hercegnéje címet, miközben folyamatosan kritizálja a királyi családot. 

A The Sun című brit bulvárlap szerint egy friss felmérés azt mutatja, hogy az Egyesült Államokban csupán az emberek 45 százalékának van kedvező véleménye Meghan Markleről. Egy másik kutatás szerint pedig a hercegné népszerűsége 13 százalékpontot esett az USÁ-ban.

Nile Gardiner, királyicsalád-szakértő arra számít, hogy a Markle népszerűsége továbbra is csökkeni fog.

Sok amerikai értetlenül áll az előtt, hogy miért tartotta meg a Sussex hercegnéje címet, hiszen annyit beszél a monarchia ellen

– adott magyarázatot Gardiner, aki azt is kifejtette, hogy mindezek mellett II. Erzsébet királynőt, valamint Vilmos herceget és Katalin hercegnét imádják az amerikaiak.

Gardiner ugyanakkor arról nem tett említést, hogy Marklet általában egy konkrét, Oprah Winfreynek adott interjú miatt szokták támadni, valamint hogy a brit bulvársajtó lényegében csak negatív cikkeket közöl a hercegnéről.

Nyitókép: Max Mumby / Indigo / Getty Images

#Külföld#meghan markle#népszerűség#egyesült államok#sussex hercegnéje

Címlapról ajánljuk