Külföld

Ütni kezdte a bíróságon 3 éves fia gyilkosát egy apa – videó

rtl.hurtl.hu

2022. június 27. 10:19

A vád szerint a férfi élve dobta egy folyóba a kisgyereket, miután megölte a fiú édesanyját. 

Hét napig tartó börtönbüntetésre ítéltek a bíróság megsértése miatt egy ohiói férfit, miután a tárgyalóteremben rátámadt egy 22 éves férfira, akit hároméves fia meggyilkolásával vádolnak – jelentette a helyi sajtó. A támadást több kamera is rögzítette.

A felvételeken látni, ahogy az egyik hátsó padban ülő Tonio Hughes a megfelelő alkalomra várt, és amikor a gyilkossági ügy előzetes meghallgatása látszólag véget ért, és az ügyészek és ügyvédek pakolni kezdtek, odarohant a vádlotthoz, és azonnal ütni kezdte. A férfit két rendőr fogta le.


A 22 éves Deseam Brown ellen 2021 februárjában emeltek vádat különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt. A vád szerint a férfi 2020 december 5-én halálra késelte barátnőjét, a 29 éves Nyteisha Lattimore-t, majd holttestét hat nappal később egy neten rendelt hullazsákba rakta, majd az Ohio folyóba dobta.

Az ügyészség közlése szerint Brown valamikor december 5 és december 12-e között ölte meg a nő három éves kisfiát, Nylót, akinek Hughes volt az apja. A fiú holttestét soha nem találták meg. Anyja holttestére egy hídnál bukkantak rá a folyóban, és mellette találtak egy Mancs Őrjáratos takarót, rajta a kisfiú vérével, valamint a közelben egy babakocsit is.


Az ügyészség közlése szerint a kisfiút egy hídról dobta a folyóba Brown, és a gyerek még élt, amikor a vízbe hajította. Joe Deters ügyész a vádemeléskor kijelentette:

Különösen barbár módon ölte meg Nylót. Még mindig rémálmaim vannak róla. El sem tudom képzelni, min mehetett át az a kisfiú. Szörnyű halált halt.

Az eset után kisebb tömeg gyűlt össze a bíróság épülete előtt, hogy támogatásukról biztosítsák az édesapát, közölve, hogy ők maguk is hasonlóképpen cselekedtek volna a helyében.

Ha bűnösnek találják, Brownra a halálbüntetés vár. Tárgyalása augusztusban kezdődik.

Nyitókép: YouTube / WLWT

#Külföld#bíróság#támadás#vádlott#gyerekgyilkos#édesapa

Címlapról ajánljuk