Külföld

„Bocs, rossz címet kaptunk” – tévedésből lebontották egy ház tetejét a vállalkozók

rtl.hurtl.hu

2022. június 24. 21:42

Egy amerikai család arra ért haza, hogy munkások bontják a házuk tetejét. 

Ez egy rémálom.

Így jellemezte az amerikai Idaho államban élő Jessica Hotvedt családja elmúlt három hetét. Június elsején ugyanis lánya arra ért haza az iskolából, hogy munkások vannak a háznál, és éppen bontják a tetőt. A gond csak az volt, hogy a munkásokat nem ők rendelték – jelentette a KXLY televízió híradója.

Mint kiderült, a munkát végző vállalkozó rossz címre ment ki, és nem annak a háznak bontotta le a tetejét, aminek kellett volna. 

A vállalkozó egy kézzel írt levélben közölte, hogy „kommunikációs hiba miatt rossz címet kapott”, és amikor a tévedés kiderült, már lebontotta a régi tetőt. Egyben közölte: „nagyon sajnálom az okozott kellemetlenségeket”.

A KXLY felvételein látni, hogy a házat jelenleg csak egy kék ponyva borítja, ami nem nyújt megfelelő védelmet az időjárás ellen, és eső esetén a ház több helyen is beázik. Egy vihar után a padló egy részét is kellett bontaniuk a beázások miatt, a gyerekszobákban pedig penészszag terjeng.

A munkát végző cég ugyan azt mondta a családnak, hogy biztosításuk fedezni fogja a tető visszaépítésének költségeit, a biztosító azonban elutasította a kifizetést. A család most ügyvédek segítségével próbálja elérni, hogy ne kelljen kifizetniük a több tízezer dollárba kerülő tetőcserét, amit soha nem is akartak megcsináltatni.

Nyitókép: KXLY

 

#Külföld#tévedés#hiba#tetőbontás#vállalkozó#egyesült államok#idaho

Címlapról ajánljuk