Külföld

András herceg vihogó hangokat adott ki szex közben – állítja Virginia Giuffre

rtl.hurtl.hu

2022. június 20. 10:17

A yorki herceg állítólag egy saját magát ábrázoló bábuval játszadozott, amikor az akkor még csak 17 éves lányt az ölébe ültették.

András herceg vihogó hangokat hallattot szex közben, állítja Virginia Giuffre, aki azért perelte be York hercegét, II. Erzsébet brit királynő fiát, mert állítása szerint 17 éves korában három alkalommal is szexuális kapcsolatot létesített vele, illetve zaklatta őt. 

András herceg ezt tagadta, de mint arról beszámoltunk, végül peren kívül megegyezett Guiffre-vel. Korábbi sajtóhírek szerint a nő 5 millió dollárra perelte a herceget. András herceg megbánását fejezte ki a börtönben öngyilkosságot elkövető Jeffrey Epsteinnel való kapcsolata miatt, aki egykor bemutatta egymásnak az akkor kiskorú lányt és a brit királyi család tagját. 

Mint ismeretes a kiskorúakkal való szexuális viszonyai, továbbá szexkereskedelem miatt elítélt Epstein többször közvetített ki gazdag ügyfeleinek általa behálózott lányokat. Epstein volt barátnőjét, Ghislaine Maxwellt nemrég életfogytiglani börtönre ítélte a bíróság, amiért segítette tevékenységében a szexuális bűnözőt.

Giuffre állítása szerint, második találkozásuk alkalmával, amely Jeffrey Epstein New York-i irodájában történt, András herceg egy saját magát ábrázoló bábuval játszott. A nő beszámolója szerint Ghislaine Maxwell volt az, aki miután körbevezetette őt az irodában, a herceg ölébe ültette. András ezt követően a bábus kezével megérintette a 17 éves lány mellét, ami nagy derültséget keltett az irodában.

Vihogó hangokat hallatott, élvezte az egészet, míg én úgy éreztem magam mint egy prostituált

– mesélte Giuffre. A visszemlékezés Nigel Cawthorne's új könyvéből való, amelyet a Daily Mail folytatásokban közöl.

Nyitókép: Mark Richards – WPA Pool / Getty Images

 

 

#Külföld#andrás herceg#szex#virginia giuffre#jeffrey epstein

Címlapról ajánljuk