Külföld

Nyolc katona szexelt, több tucatnyian pedig nézték őket, de a brit vezérkar főnökének nem tetszett az orgia

rtl.hurtl.hu

2022. június 18. 15:56

A teljes ejtőernyős osztagot eltiltották egy NATO-gyakorlattól.

Több száz brit ejtőernyőst tiltottak el egy NATO-gyakorlattól a Balkánon, miután kiderült, hogy az osztag rendszeresen tarthatott orgiákat a laktanyában. Öt hónap alatt 31 gruppenszexes alkalomra is sor kerülhetett.

A Times szerint az ügyre úgy derült fény, hogy kiszivárgott egy videó, amin az látható: nyolc katona szexel egy, a laktanyára becsempészett civil nővel, több tucatnyian pedig nézik őket. Mivel az aktus konszenzuális volt, bűncselekmény gyanúja nem merült fel.

Viszont a vezérkarnál így is kihúzták a gyufát: Patrick Sanders vezérkari főnök a tábornokoknak és parancsnokoknak írt levelében arról írt: nem akarja, hogy a katonák külföldön is kockára tegyék a brit hadsereg tekintélyét. „Elfogadhatatlannak” nevezte az ejtőernyősök viselkedését, mert szerinte ők nem az elvárt fegyelmet és tiszteletet tanúsítoták.

Éppen ezért az egész osztagot eltiltják egy hamarosan megrendezésre kerülő NATO-hadgyakorlattól, amit a Balkánon szervez a brit hadsereg. Sanders azt javasolja a katonáknak, hogy a gyakorlat helyett „gondolkodjanak el rajta, hol maradtak el a hadsereg felé támasztott elvárásoktól”. Azokat, akik a videón szerepelnek, pedig a következő gyakorlattól is eltiltotta.

Nyitókép: AP Photo / Petros Karadjias

#Külföld#nato#brit#ejtőernyős#orgia#szex#eltiltás#hadgyakorlat#laktanya

Címlapról ajánljuk