Külföld

A korábban pedofíliával gyanúsított András herceg fél, hogy kifújolják, de vissza akarja szerezni státuszát a királyi családban

rtl.hurtl.hu

2022. június 13. 8:44

Jeffrey Epstein cimboráját januárban fosztották meg méltóságaitól.

Nem vett részt a Garter rend ceremóniáján András herceg, mert félt, hogy a tömeg ki fogja fújolni, írja a Daily Mail – az is felmerült, hogy a királyi család más tagjai akadályozták meg, hogy elmenjen. A lap szerint a herceg ennek ellenére azt akarja, hogy ismét részt vehessen a királyi család eseményein, és visszanyerje státuszát.

Több előjogától még januárban fosztották meg, amikor épp arra készült, hogy peren kívül megegyezzen az őt erőszakkal vádoló Virginia Giuffre-val. Ennek értelmében nem végezheti el hivatalos kötelességeit a családon belül, és az „őfelsége” megszólítás sem jár neki.

A herceg a királynő jubileumi ünnepségén sem vett részt, most pedig úgy döntött az utolsó pillanatban, hogy a Garter rend ceremóniáját is kihagyja. Erre azért szabadott volna elmennie, mert magánemberként, és nem a királyi család tagjaként csatlakozott a rendhez.

A lap úgy tudja, hogy Károly és Vilmos hercegek unszolására kérte meg a királynő Andrást, hogy hagyja ki az eseményt. András herceg bírósági ügyével, aki az amerikai milliomos, Jeffrey Epstein magánszigetén létesíthetett szexuális kapcsolatot kiskorú lányokat, korábban az RTL Híradó is foglalkozott.


Nyitókép: Christopher Furlong - WPA Pool / Getty Images

#Külföld#andrás herceg#királyi család#pedofília#jeffrey epstein#jubileum#királynő

Címlapról ajánljuk