Külföld

Arra ébredt a kómába esett lány, hogy vőlegénye elhagyta egy másik nőért

rtl.hurtl.hu

2022. június 8. 12:23

Nem csak, hogy elhagyta, még közösségi oldalain is letiltotta, és azóta egyszer sem beszélt vele. 

A most 25 éves Brie Duval négy év volt együtt vőlegényével, amikor 2020 augusztusában szörnyű baleset érte a kanadai Jasper városában: tíz méter magasról zuhant a járdára, amikor a barátaival bulizott. Az ausztrál nő fejjel előre csapódott a betonra, és olyan szörnyű sérüléseket szenvedett, hogy az orvosok kénytelenek voltak mesterséges kómába helyezni.

Duval három hónapig volt kómában, majd ébredése után két hónapig szenvedett amnéziában, mire visszaemlékezett vőlegényére. A nő majdnem két évvel később a TikTok-oldalán , majd a Mirror és a Daily Mail című brit bulvárlapoknak mesélte el, hogy mi fogadta, amikor visszakapta telefonját, és első gondolata az volt, hogy felhívja a vőlegényét.


A nőt a telefonján egy üzenet várta, de az nem a vőlegényétől, hanem a férfi új barátnőjétől jött, aki közölte vele, hogy a férfi már vele él, és ne keresse őt, mert megtiltotta neki, hogy beszéljenek. Duval elmondta, hogy vőlegénye minden közösségi oldalon letiltotta őt, és azóta egyszer sem beszéltek egymással.

Még azt sem tudom, hogy miért történt, nem volt semmilyen lezárás

mondta el a nő Mirrornak. A Daily Mailnek nyilatkozva hozzátette:

Nagyon megbántott, nem tudom elmondani mekkora fájdalmat okozott ezzel. Négy év után nagyon meglepett. Soha nem gondoltam volna, hogy ez megtörténhet. Azt hittem lelki társak vagyunk, de tévedtem.

A 25 éves nő most már újra Ausztráliában él, közel a családjához és szüleihez, akik a koronavírus-járvány miatt meg sem látogathatták a kórházban. Bár az orvosok mindössze 10 százalék esélyt adtak arra, hogy életben marad, szüleinek az ausztrál kormány külön engedélyére lett volna szüksége ahhoz, hogy Kanadába utazhassanak, gyakorlatilag azért, hogy elbúcsúzzanak tőle, de a hatóságok ezt nem engedélyezték nekik.

Duval most arra tette fel az életét, hogy felhívja a figyelmet arra, milyen egy súlyos agysérüléssel együtt élni.

Nyitókép: TikTok / Brie Duval

#Külföld#kóma#vőlegény#szakítás#kanada#ausztrália

Címlapról ajánljuk