Külföld

Joe Biden fia videóra vette, hogy prostituáltakkal szexel, aztán feltöltötte a Pornhubra

rtl.hurtl.hu

2022. június 3. 15:14

Több tucat videót osztott meg saját magáról a világ legnagyobb pornóoldalán.

Joe Biden amerikai elnök fia, Hunter több tucat videón örökítette meg, hogy prostituáltakkal szexel. Ezeket a felvételeket aztán feltöltötte a Pornhubra, írja a 444 a Times alapján.

A lap szerint ez annak a laptopnak az átvizsgálásából derül ki, amit Hunter Biden 2019-ben hagyott el, majd ami a 2020-as választási kampányban került elő. Az ifjabb Biden szervizbe vitte a laptopot, amit a bolt tulajdonosa egy bizonyos idő után birtokba vett a szabályzatnak megfelelően.

A merevlemezen tárolt adatokkal az FBI-hoz fordult, de azok valahogy Donald Trump tanácsadóihoz kerültek, akik lelkesen el is kezdtek szivárogtatni a kampány közepén. A konzervatív becsatornázottságú New York Post pedig különösebb ellenőrzés és fenntartás nélkül le is hozta ezeket az információkat.

Végül Joe Biden így is megnyerte a választást, viszont azóta közszájon forog számos történet az elnök fiának korábbi drogos ügyeiről, valamint gyanús üzletelgetéséről Kínában és Ukrajnában. A hivatalos vizsgálatok szerint Joe Biden nem élt vissza a hatalmával, Hunter csak kihasználta, hogy őt is megkeresik azok, akik közel kívánnak férkőzni apjához.

Most az derült ki, hogy Hunter Bidennek saját fiókja volt a Pornhubon, ahová több tucat videót töltött fel arról, hogy prostituáltakkal szexel. A Times szerint ezeken figyelt arra, hogy ő maga ne lehessen felismerhető, de bizonyítható, hogy a feltöltések mögött ő áll.

A Daily Mail szerint korábbi drog- és alkoholfüggősége mellett Hunter pornófüggő is volt: hat nap alatt 98 pornóoldalt keresett fel. A Pornhub a világ legnépszerűbb pornóoldalának számít, a mögötte álló cégről korábban a 24.hu írt. Hunter Biden tavaly könyvet is írt függőségeiről, küzdelmeiről és a bátyja, Beau halála utáni gyászról.

Nyitókép: AP Photo / Charles Dharapak

#Külföld#joe biden#hunter biden#prostituált#pornó#laptop#internet

Címlapról ajánljuk