Külföld

„Undorító” rendőrségi kiképzés: egymásra ürítettek, nemi szervet mutogattak

rtl.hurtl.hu

2022. június 1. 12:11

Annyira perverz dolgokat műveltek a fedésben lévő rendőrök okítását célzó kanadai kiképzésen, hogy félbeszakították. 

Vizsgálatot indítottak a kanadai hatóságok egy fedésben dolgozó rendőrök kiképzését célzó rendőrségi program miatt, az ottani „undorító” és „döbbenetes” esetek miatt – közölte a CTV kanadai televízió és a Global News kanadai hírtelevízió. Brit Columbia tartomány közbiztonsági minisztere közölte, hogy akár büntetőfeljelentést is tehetnek a kiképzésen történtek miatt.

A beszámolók szerint a kiképzésen, amit egy vancouveri szállodában tartottak, Brit Columbia több városából érkezett rendőrök vettek részt.

Az egyik feladat arról szólt, hogy milyen módszerekkel tudnák meggyőzni a bűnözőket arról, hogy ők nem rendőrök. A beszámolók szerint volt, aki a nemi szervét vette elő, volt, aki egy másik rendőrre ürített, volt, aki szexjátékszerként használt egy zöldséget, és – a Global News megfogalmazása szerint – még ennél perverzebb cselekedeteket is végrehajtottak.

A beszámolók szerint a kiképzésen két tucatnyi rendőr vett részt, és többüket annyira sokkolták a jelenetek, hogy a kiképzést gyorsan félbeszakították, és több rendőr jelentette is az esetet a feletteseinek. A városi rendőrkapitányok ezután jelezték a vádakat a tartományi rendőrségeket felügyelő szervnek, ami kérte, hogy a vizsgálatot inkább egy tartományon kívüli, független szerv hajtsa végre.

Brit Columbia tartomány közbiztonsági minisztere, Mike Farnworth kijelentette, hogy a kiképzés kapcsán közzétett vádak „undorítónak hangzanak”, és „visszataszítónak” nevezte azokat. Elmondása szerint „gyors vizsgálatot” akarnak az üggyel kapcsolatban.

Nyitókép: Illusztráció. Fotó:  Kimberlee Reimer / GettyImages

 

#Külföld#kanada#kiképzés#fedett rendőr

Címlapról ajánljuk