Külföld

Meghalt a férfi, aki frizbiért merészkedett be egy aligátoroktól hemzsegő tóba

rtl.hurtl.hu

2022. június 1. 8:12

Vélhetően pénzzé akarta tenni a tóba esett frizbiket.

Vélhetően aligátortámadásban halt meg a 47 éves férfi, aki a floridai Largóban található Taylor Park tavában keresett frizbit. A Sky News szerint a tónál kifejezetten figyelmeztetik az embereket, hogy óvakodjanak az agresszív hüllőktől.

A helyi rendőrség közölte: jelen pillanatban úgy vélik, hogy a férfi frizbit keresett a tóban, halálában pedig egy aligátor is érintett. Hozzátették: a környéken táblák figyelmeztetnek arra, hogy nem szabad úszni a tóban.

A floridai hal- és vadvilágvédelmi bizottság egy szakemberük most azon dolgozik, hogy egy aligátort a vízből kiemelve tisztázza, van-e köze a férfi halálához. A helyi frizbigolf-tanfolyam egyik résztvevője azt mondta: gyakran látnak embereket, akik a tóban kutatnak a beleesett frizbik után, amelyeket később néhány dollárért el tudnak adni. Van, aki beljebb merészkedik, és akár negyven darabot is ki tud szedni, minőségtől függően darabjáért 5-10 dollárt kérhetnek. 

A frizbi golf (disc golf) a frizbikkel, vagy hivatalosabb nevén repülőkorongokkal űzhető sportágak egyik fajtája. A játék sok szempontból hasonlít a hagyományos, ütőkkel és labdával játszott golfhoz: a játék célja, hogy a játékosok minél kevesebb frizbi dobással eltaláljanak egy célpontot. 

Nyitókép: Getty Images

#Külföld#frizbi#aligátor#frizbi golf

Címlapról ajánljuk