Külföld

Kiderült, kicsoda Putyin legkisebb lányának a pasija: Zelenszkij

rtl.hurtl.hu

2022. május 19. 14:56

Nem az, egy másik.

Katyerina Putyin, az orosz elnök lánya szerelembe esett Zelenszkijjel, és állítólag már egy lányuk is van – írja a Daily Mail az IStories nevű független orosz hírportál és a Der Spiegel közös oknyomozására hivatkozva.

No de nem azzal a Zelenszkijjel, akivel apuka éppen hadban áll: Katyerina pasija egy orosz származású ballett-táncos, Igor Zelenszkij, aki Londonban és New Yorkban is fellép. A lap úgy tudja, hogy a párnak van egy két éves lánya is.

Katyerina Putyin – akárcsak az orosz elnök többi lánya – magánéletét az elnök mindig is igyekezett titkolni a nyilvánosság elől: a gyerekek még egyetemre is álnéven jártak. A 35 éves nőről annyit lehetett eddig tudni, hogy 2017-ben vált el Kirill Shamalov orosz milliárdostól.

Putyin lánya és Igor Zelenszkij állítólag Berlinben szoktak találgozgatni orosz titkosszolgák kíséretében, ám az utóbbi időben ez nehezükre esik a nyugati szankciók miatt.

Putyin nemcsak a családjával, hanem az egészségi állapotával kapcsolatban is titoktartó. Az ezzel kapcsolatban keringő hírekről a Fókusz is beszámolt:

Nyitókép: Contributor/Getty Images

#Külföld#putyin#lány#zelenszkij#balett#berlin#szankció#párkapcsolat

Címlapról ajánljuk