Külföld

Belevizelt a shake-be egy gyorsétterem vezetője, 40 ember is ihatott belőle

rtl.hurtl.hu

2022. május 17. 10:49

Az amerikai rendőrök keresik az áldozatokat, akik fogyaszthattak a vizeletes italokból. 

Meglepő felvételt találtak a rendőrök az amerikai Washington államban található Vancouver városában, amikor elkobozták egy 29 éves férfi telefonját. Egy videón ugyanis azt lehetett látni, hogy valaki belevizel egy gyorséttermi shakeport tartalmazó zacskóba – jelentette a helyi sajtó.

A beszámolók szerint az Arby’s nevű amerikai gyorsétteremlánc helyi éttermében vezetőként dolgozó férfi ellen gyermekpornó letöltése miatt indítottak nyomozást, és annak részeként foglalták le telefonját. A 16 másodperces videó metaadataiból kiderült, hogy az étteremben készültek.

A férfi a rendőröknek beismerte, hogy legalább kétszer belevizelt a shakeporos zacskóba, de azt állította, hogy „majdnem teljesen biztos abban”, hogy azt kidobta. Az eset idején az étterem 30-40 shake-et adott el, azaz ennyien ihattak vizeletes shake-et az étteremben.

A férfit május 13-án, pénteken állították bíróság elé. A rendőrök most azt kérik, hogy akik shake-et vásároltak 2021. október 30-án, vagy október 31-én, és ezt blokkal tudják bizonyítani, jelentkezzenek a rendőrségen.

Nyitókép: Illusztráció. Fotó: FG Trade / GettyImages

#Külföld#shake#gyorsétterem#vizelet#egyesült államok

Címlapról ajánljuk