Külföld

Szexi tangát adott anyák napi ajándékként egy katolikus iskola

rtl.hurtl.hu

2022. május 15. 13:46

Kellemetlen hibát vétett az amerikai iskola. 

Kínos, de vidám perceket okozott egy philadelphiai katolikus iskola a szülőknek, miután tévedésből szexi vörös tangákat adott ajándékba a diákoknak, hogy vigyék haza édesanyjuknak anyák napjára – jelentette a helyi sajtó. Az eset azután kapott nagy visszhangot, hogy az egyik anyuka videót készített arról, ahogy férje kibontja a rózsát, és a felvételt közzétette meglepve nézve, hogy mi is az valójában.

A felvételt, amit megosztott egy helyi rádió is a Facebook-oldalán, több mint egymillióan látták.


A vörös rózsába rejtett tangákat az iskolában árusították a diákoknak, azzal, hogy hazavihetik édesanyjuknak anyák napjára.

A St. Anselm Katolikus Iskola igazgatója az esettel kapcsolatban egy szülőknek kiküldött e-mailben jelezte, hogy a vásáron kínált virág az eredeti terveik szerint egy sima műrózsa kellett volna, hogy legyen.

Ehelyett az egy felnőtteknek szánt Valentin-napi ajándék volt.

Az igazgató jelezte, hogy vizsgálatot indítottak annak kiderítésére, hogy a hiba hogyan történhetett meg, és lépéseket tesznek annak érdekében, hogy ilyen a jövőben ne fordulhasson elő.

Az esettel kapcsolatban megszólalt a katolikus egyházmegye is, aminek szóvivője „szerencsétlen hibaként” jellemezte az esetet, és közölte, hogy „őszintén sajnáljuk az ezzel okozott kellemetlenséget és feszengést”.

Nyitókép: Facebook/JDB SHOW

#Külföld#katolikus iskola#tanga#anyák napja#rózsa#virág#egyesült államok#philadelphia

Címlapról ajánljuk