Külföld

Templomi ördögűzés közben halt meg a kislány, az anyja mosolygós videót posztolt róla

rtl.hurtl.hu

2022. május 13. 7:20

A gyanú szerint a családja 12 órán át kínozta.

Meghalt egy hároméves kislány Kaliforniában. A családja állítólag egy 12 órás ördögűzésnek vetette alá, melynek során megkínozták és megölték. A lány anyja később egy mosolygós videót posztolt az esetről – írja a New York Post. 

A hároméves Arely Hernandezt egy kis templomként működő házban találták holtan tavaly szeptemberben San Joséban. A bírósági dokumentumok szerint a kislány számos sérülést szenvedett a szeme körül, a nyakán, az arcán és a mellkasán. 

A lány az anyjával, a nagybátyjával és a nagyapjával tartózkodott a házban. A családtagok szerint a gyereket egy démon szállta meg, ezért imádkoztak érte a templomban.

Arely 25 éves édesanyja azt mondta a rendőröknek, biztos volt benne, hogy a lányát egy ördögi szellem szállta meg, mert a gyerek az éjszaka közepén sikoltozva felriadt.

Az anya és a testvére a templomba vitték a gyereket, itt találkoztak az apjukkal, a templom vezetőjével. Az elkövetkező 12 óra során a kislányt erőszakkal lefogták, ledugták az ujjukat a torkán, hogy meghánytassák, mert úgy hitték, ezzel megszabadítják a démontól – áll a bírósági dokumentumokban.

A boncolás kimutatta, hogy a kislányt megfojtották. 

Hat nappal azelőtt, hogy vádat emeltek ellene, az anya egy 45 perces videót posztolt a halott lányáról. A videóban mosolyogva védekezik az őt ért kritikák miatt. 

Nyitókép: Elisaa Santos / YouTube

#Külföld#ördögűzés#halál#gyermekhalál#templom

Címlapról ajánljuk