Külföld

Saját gyerekével forgatott pedofil pornót a pincében berendezett stúdióban

rtl.hurtl.hu

2022. május 8. 15:41

A szülő is részt vett a kislánya szexuális bántalmazásában, két bűntársa mellett.

Egy transznemű nőt három társával együtt ítélt el a bíróság, mert egy New Jersey-i produkciós cégen keresztül gyermekpornóra kényszerítette a saját, vér szerinti lányát – számolt be az esetről a Fox.

A New Jersey állambeli Somerset megye ügyészségének közleménye szerint Marina Volz, egy 31 éves transznemű nő, akit korábban Matthew Volz néven ismertek, 2018 decemberében átvette lánya felügyeletét, és a most 7 éves kislányt New Jerseybe vitte

azzal a céllal, hogy szexuális tevékenységet folytasson a gyermekkel és mindezt filmre vegye.

Ebben segített neki Ashley Romero, egy 28 éves transznemű nő, akit egykor Adam Romero néven ismertek, valamint egy 54 éves férfi, Sean Allen. Az ügyészség megfogalmazása szerint ők hárman egy „családi tulajdonban lévő pornóstúdiót működtettek, amely amatőr, BDSM és fétis tartalmakra specializálódott”.

A pénteki bírósági meghallgatáson Peter Tober nem volt hajlandó részletezni a bűncselekmény „förtelmes, kegyetlen és romlott” jellegét.

Annyit azonban elárult, hogy a gyermekkel folytatott szexuális cselekmények egy részét a pincében vették fel, ahogy egy ketrec is volt. Találtak továbbá egy nyakörvet és más, szexuális segédeszközöket is.

Az ügyészség szerint miután New Jerseybe érkeztek, Romero és Allen közösen is bántalmazták a gyermeket, amit szintén filmre vettek. A három elkövető másokkal is kommunikált a kislány elleni szexuális erőszakról.

A vádlottak mindannyian bűnösnek vallották magukat. Volzot, Romerot és Allent, valamint egy negyedik vádlott, a 21 éves Dulcinea Gneccot pénteken összesen 67 év börtönbüntetésre ítélték.

Volzot, a kislány vér szerinti szülője 25 év szabadságvesztésre ítélték, akárcsak Romerot, a feltételes szabadlábra helyezés lehetősége nélkül.

Nyitókép: Ashley Romero, Marina Volz és Sean Allen / Somerset megyei ügyészség

#Külföld#pedofil#pornó#forgatás

Címlapról ajánljuk