Külföld

13 éves kislánnyal szexelhetett a Doctor Strange színésznője

rtl.hurtl.hu

2022. április 28. 8:58

Zara Phythian és férje harcművészet-oktatóként hálózta be a tinit.

A Doctor Strange-ben, Benedict Cumberbatch oldalán is feltűnt az a színésznő, akit azzal vádolnak, hogy férjével együtt szexuális bűncselekményeket követett el egy 13 éves kislány ellen – írja a BBC.

A bűncselekményekkel gyanúsított Zara Phythian és férje, Victor Marke harcművészetet oktattak 2005 és 2008 között, amikor a későbbi áldozat megkereste a sikeres nőt. Az azóta felnőttkorú nő a rendőröknek elmondta, hogy az első eset azután történt, hogy a pár leitatta, majd Phythian megkérte, hogy részesítse Marke-ot orális szexben. A férfi ezután mindkettejükkel közösült.

Az áldozat azt mondta: tudta, hogy ami történik, az helytelen, de nem tudta, hogyan keveredhet ki ebből a helyzetből, Zara Phythian pedig a példaképe volt, akit próbált mindenben követni. A pár a vád szerint 14 alkalommal követett el kiskorú elleni szexuális bűncselekményt. Victor Marke azzal is megfenyegette a kislányt, hogy eltöri a térdét, ha bárkinek beszél a történtekről, és azt mondta neki, hogy egyébként se hinne neki senki.

Az ügyben az angliai Nottinghamben zajlik bírósági eljárás. A vádlottak padján ülő nő a történtek idején 20-21 éves, férje 42-43 éves volt. Zara Phythian egyébként maga is tizenéves volt, amikor Victor Marke kikezdett vele, a férfinak emiatt ért véget korábbi házassága. A Marke-ot egy másik üggyel is vádolják: eszerint 2002 és 2003 között négy alkalommal zaklatott egy akkor 15 éves lányt.

#Külföld#pedofília#szexuális bűncselekmény#egyesült királyság

Címlapról ajánljuk