Külföld

Már-már notórius fakivágóvá vált Lewis Hamilton, a szomszédok mélységesen felháborodtak

rtl.hurtl.hu

2022. április 27. 20:08

A Forma-1 többszörös világbajnoka most egy szilvafa kivágására kapott engedélyt, korábban pedig azért vágatott ki egy fát a londoni villája környékén, mert vonzotta a kertjébe piszkító galambokat.

Engedélyezte a londoni Kensington és Chelsea kerület tanácsa, hogy Lewis Hamilton kivágathasson egy szilvafát 18 millió fontot érő villája előtt, ám ezzel magára vonta szomszédjai haragját – értesült a BBC.

Bár a ház London egyik drága, belső részén található, az ott lakók szerint a hétszeres Forma 1-es világbajnok károsítja a természetet a fa kivágásával. Hamilton kertész szakértője szerint azonban a fa már haldoklik, nagy része pedig már el is halt.

A versenyző 5 évvel ezelőtt vásárolta a viktoriánus stílusú ingatlant 18 millió fontért. Azóta fémkapukat és egy új falat is építtetett, hogy óvja magánéletét a kíváncsi szemek elől. Már korábban is engedélyt kapott egy gesztenyefa kivágására, mert az vonzotta a kertekbe piszkító galambokat. Ezt a fakivágást még a szomszédok is támogatták.

A ház hátsó kertjében tervezett bontási munkálatok azonban 2020-ban feldühítették az ottlakókat. Egy akkori lakó, aki 20 éve élt a környéken, akkor azt nyilatkozta: Hamilton soha nem tette be a lábát a 2017-ben vásárolt házba.

Nyitókép: Lewis Hamilton / Getty Images

#Külföld#lewis hamilton#forma 1#fakivágás#galambok#ürülék

Címlapról ajánljuk