Külföld

Trump interjú közben faképnél hagyta a botrányos brit műsorvezetőt

rtl.hurtl.hu

2022. április 21. 12:32

A volt elnök többször is bolondnak nevezte az őt faggató Piers Morgant, majd mérgében befejezettnek nyilvánította az interjút.

Piers Morgan brit műsorvezető legutóbb azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy élő adásban kétségbe vonta Meghan Markle szavait, miután a hercegné  Oprah Winfrey-nek bevallotta, hogy öngyilkos gondolatok kísértették.

Morgan szavai hatalmas felháborodást váltottak ki, de ahelyett hogy bocsánatot kért volna, inkább otthagyta a Good Morning Britain című reggeli műsor vezetését. Így sem maradt sokáig munka nélkül, Rupert Murdoch médiamogul kínált neki állást, és csak idő kérdése volt, mikor következik be az újabb Morgan-botrány. 

Ez most jött el, ám az nem világos, hogy reklámnak is beillő műbalhéról vagy valódi összetűzésről van szó, mindenesetre Donald Trump egy tévéinterjú közben mérgesen faképnél hagyta Morgant, mint azt a műsort beharangozó klip is tanúsítja. 

Nagyon őszinte ember vagyok, sokkal őszintébb, mint ön 

– idézi Trumpot a New York Post, aki egyebek mellett bolondnak nevezte a műsorvezetőt, amiért az kijelentette, hogy Trump 2020-ban egy szabad és igazságos választáson vesztett. Morgan később azt írta, a volt elnök még hatszor bolondnak nevezte, de Mike Pence-nek is kijutott a jelzőből.

Jelenet az interjúból.

Morgan beszámolt arról is, hogy az interjú előtt állítólag valaki átadott Trumpnak egy idézetgyűjteményt, tele Morgantól származó, Trumpot becsmérlő szavakkal, amelyek szintén alaposan felbőszítették az egykori amerikai elnököt. Igaz, könnyen lehet, hogy Morgan egyik embere volt a ludas, hogy ezzel is megágyazzanak az interjú hangulatának. 

Az április 25-én adásba kerülő interjú Morgan új műsorát, a Piers Morgan Uncensored-t hívatott elindítani. 

Nyitókép: D Dipasupil / WireImage

#Külföld#donald trump#piers morgan#rupert murdoch#interjú#meghan markle

Címlapról ajánljuk