Külföld

Az ausztrál TikTok-sztártól élőzés közben megkérdezték, merre jár, percek múlva savat öntöttek az arcába

rtl.hurtl.hu

2022. április 18. 15:13

Nem mondta meg, mégis megtalálták.

Az ausztrál Jenny Elhassan április 15-én pénteken este befejezte a vacsorát a húgával Sydney kínai negyedében egy Old Town Hong Kong nevű étteremben, mikor az utcán megtámadták – írja a LadBible.

Elhassan elmondása szerint három maszkos férfi ugrott ki egy fekete Mazda terepjáróból és megtámadták a nyílt utcán.

Az egyik férfi valamilyen maró folyadékot öntött a nő arcára, aminek következtében súlyos sérüléseket szenvedett. Elhassan az arcán és a nyakán érzett éles, égető fájdalmat. A történéseket a TikTok-on is közvetítte, a beszámolók szerint hallani és látni lehetett, ahogy a nő a támadás után segítségért fut. 

A nő az eset után elmondta, hogy közvetlenül a támadás előtt furcsa üzeneteket kapott egy TikTok-felhasználótól.

Mikor élőben közvetítettem, volt egy valaki, aki azt kérdezgette, hogy pontosan hol vagyok

– emlékezett vissza Elhassan.

A nő azt is elmondta, hogy ugyanez a felhasználó azt is kifogásolta, hogy napszemüveget hord és hogy vegye, mert nincs szüksége rá.

Sean West nyomozó, megbízott felügyelő „teljesen elfogadhatatlannak” minősítette a támadást. A rendőrség tájékoztatása szerint a nyomozás már folyamatban van, megpróbálják elkapni a tetteseket.

Andrew Bibby mentőfelügyelő elmondta, hogy mikor a kollégái a helyszínre értek, Elhassan sokkos állapotban volt és úgy tűnt, nehezen kap levegőt. A nő arca feldagadt a savas anyagtól, a duzzanat pedig nehezítette a látását is. Azt egyelőre nem tudták pontos megállapítani, hogy milyen folyadékkal önthették le Elhassan-t. Az orvosszakértő szerint a nő sérülései maradandóak is lehetnek, mivel a gyógyulás utáni hegesedés nem tűnik el nyomtalanul.

Nyitókép: Jenny Elhassan / TikTok

#Külföld#Bulvár#jenny elhassan#tiktok#élő#sav#támadás#zaklatás

Címlapról ajánljuk